Oldal kiválasztása

ÁSZF

Általános szerződési feltételek

Általános Szerződési Feltételek-ÁSZF

Vállalkozás neve: Horváth Csaba e.v. / továbbiakban szolgáltató /

Adószám: 53473307-1-38

Telefon: +36 309 467 669

E-mail: kronosantik@t-online.hu

Pénzforgalmi számlaszám: 72100251-10024539-00000000

IBAN: IBAN: HU15 7210 0251 1002 4539 0000 0000

Üzlet címe : 9700 Szombathely,Király utca 2.sz.

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ASZF) a fent megnevezett szolgáltató és az általa nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő felhasználó, megrendelő, jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Tájékoztatjuk, hogy a webáruház böngészésével Ön elfogadja az általános szerződési feltételeket hozzájárulását adta adatainak kezeléséhez, továbbá nyilatkozik, hogy a webáruház megfelel az általános szerződési feltételek és a vonatkozó jogszabályi előírásoknak.

Termék:

A weboldalra feltöltött valamennyi festmény,műtárgy, régiség, egyéb termék.

Termékeinkről a honlapunkon pontos leírást adunk, amit a termékről készült részletes fotókkal illusztrálunk . A félreértések elkerülése végett termékeinket személyesem is meg lehet üzletünkben tekinteni,annak állapotáról széleskörűen meggyőződhet.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen az adatokat törölje és ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. 

Rendelési információk:  

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. A  telefonon vagy emailben beérkezett megrendelést  emailben  visszaigazoljuk.  Fenntartjuk a jogot a  megrendelés visszautasítására, ha a termékre közben más  online felületen már  licit érkezett ill. elkelt.  Amennyiben  a vételár átutalása megtörtént,  24 órán belül visszautalásra kerül az utalt összeg.
Amennyiben meg szeretné vásárolni a terméket kattintson a „Kosárba teszem”gombra

A vásárolt árú lényeges tulajdonságait, jellemzőit a fényképét is tartalmazó terméklapon találja. 

Amennyiben a termékkel kapcsolatban több információra van szüksége, kérjük forduljon bizalommal hozzánk,bármelyik elérhetőségi felületen.

A megrendelésről visszaigazolást küldünk.

Szállítási és fizetési feltételek

  1. Készpénzes fizetés személyes átvételkor

A termék átvétele az Ügyfél által személyesen a Szolgáltató telephelyén történik, készpénzes vagy bankkártyás fizetést követően.

  1. Személyes átvétel előre utalással 

A termék átvétele az Ügyfél által személyesen a Szolgáltató üzletében /9700 Szombathely,Király utca 2.sz./történik a számla összegének banki utalással történő előzetes kiegyenlítését követően. 

  1. Utánvétes fizetés nem lehetséges.
  2. Egyedi kiszállítás előre utalással

A terméket a szolgáltató egyedi kiszállítással kézbesíti az Ügyfél által megadott címre. A fizetés a megrendelést követően banki utalással előre történik. A Szolgáltató a termék ellenértékének beérkezését követően kapcsolatba lép az ügyféllel és egyeztet a szállítás pontos időpontjáról.

Elállás joga:  A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított  14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót terheli a termék  biztonságos visszajuttatásának költsége és  az  esetleges nem rendeltetésszerű használatból adódó  kár megtérítése is.   A termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítjük a termék vételárát.

Elállás jog gyakorlásának menete : Amennyiben élni szeretne elállási jogával, ajánlott levélben jelezze azt. A megrendelt terméket  ettől a naptól számított 14 napon belül postai úton kell visszajuttatnia  üzletünk címére .   Fontos, hogy a termék  könyvelt és biztonságos !  visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni.   A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően,rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása.